Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
February 13 2020 4 13 /02 /February /2020 17:30

 

Av Stanley Collymore

 

Låt mig göra det klart och tydligt! Det fanns ingenting på distans, men det är fortfarande inte, och kommer aldrig att handla om Winston Churchill: och vem som mer korrekt borde kallas Winston Jerome, och med all logik bära jungfrun på hans sociala amerikanska mor som var över tre månader gravid med honom när hon gifte sig med en absolut besatt med sin Randolph Churchill, som hon aldrig älskade, och innan deras äktenskap och betydligt så väl efter det, hade fler älskare än den plebeiska ”Untermenschen” som hennes son Winston lärde sig i sin eugenikistiska fixering till avsky så mycket, hade heta middagar!

 

Men mest entydigt, fullständigt och intensivt medveten om Storbritannien som jag gör, och även om jag inte är någon eugenikist eller någonsin skulle finna mig vara en, gör jag inte desto mindre ganska helhjärtat och väldigt önskvärt att den ena saken Winston Churchill lyckades göra rätt - precis som en trasig klocka eller klocka med avseende på rätt tid varje dag - är att hans väldigt förankrade eugenikistiska övertygelser och politik faktiskt inte realiserades. För hade de tillåtits att göra så många av det skadliga låglivskummet som nu öppet kryper ut från Storbritanniens träverk idag inte skulle leva eller ens födas, varken skulle deras föräldrar, morföräldrar eller rasen från det oändligt okända fäderkullen med liknande öde att vara dumma, pedagogiska halvviter och de intellektuellt utmanade bastarder som de tyvärr tar med till denna värld för närvarande. Fulländade rånare som sedan har den blöda moden och den kala ansiktet hyckleri för att löjligt anklaga dem som har ekonomiskt och på alla andra positiva tänkbara sätt tvångsmässigt, till och med frivilligt och altruistiskt vid flera tillfällen stött Storbritannien ekonomiskt och till och med militaristiskt i dess imperialistiska internecine krig med andra sjuka och likadana vita européer, som ”invandrare”. Meningslösa i extremister eftersom den överväldigande majoriteten av detta brittiska ”Untermenschen” -lott är själva de oåterkalleliga förmånstagarna av ett snedvetet brittiskt dolesystem!

 

Prata om potten som kallar vattenkokaren Svart! Och dessutom finns det inget i Storbritannien som du mycket kallar din egen som realistiskt tillhör dig. Eftersom praktiskt taget allt som Storbritannien har, har antingen blivit bedrägligt eller barbariskt stulet från de människor som du vitrioliskt och mest skrämmande väljer att orättvist "förakta" Och i allvar är det enda av något sant inhemskt intresse som kan kallas brittisk eller mer på lämpligt engelska är Magna Charta Allt annat från de så kallade brittiska kronjuvelerna och särskilt så att den nubiska diamanten ända ner till föremålen i Storbritanniens museer och privata samlingar är stulna egendomar. Så även om jag inte har något gemensamt med Winston Churchill eller hans svårigheter, så ångrar jag emellertid djupt och unapologetically att Winston inte lyckades utföra sin eugenikistiska övertygelse och politik mot vad även han vid den tiden säkert visste vara vita brittiska låglifter!

 

Vid min lokala busshållplats och väntade på morgonplanen som jag normalt tar på den vanliga resan till mitt favoritbibliotek stötte jag på en långvarig kvinnlig bekant av mig. ”Hur mår du?” Jag frågade henne samtidigt och artigt, liksom den vanliga ordningen på saker att hälsa människor som man i princip känner till. ”Så, så!” Svarade hon dispassivt. Lade sedan till ganska robust: "Jag önskar att han snabbt skulle komma över det med och stoppa sin svåra stalling!" Lägg till tvär: "För vad han otrevligt gör är att gradvis och förfärligt döda mig, när jag uppriktigt sagt skulle föredra det var helt gjort och dammat och definitivt slut! ”

 

”Förlåt?” Jag ursäktade försiktigt. "Men jag är inte säker på att jag faktiskt vet vad du menar!" "Jag hänvisar till honom där uppe!", Förklarade min bekanta och pekade kraftigt i himlen medan hon talade. "Vem är förmodligen tänkt att driva universum och i färd med att göra så förnuftigt att ta hand om människor som jag som inte frågar så mycket om honom, men som sådan, alltid befinner oss i botten av högen när det gäller allt?"

 

"I så fall bör du personligen ha ett tyst ord med honom och låta honom veta hur du definitivt känner dig," svarade jag humoristiskt och försökte min nivå bäst för att begränsa den större munterhet som kom i mitt bröst. Men min dumma bekanta hade uppenbarligen gjort det jag gjorde subtilt. ”Klart inget problem för dig,” sa hon helt uttryckligen.

 

Lägger till eftertänksamt: ”Men det är ingen liten sak för mig; honom är den allmektiga faren och resten av det! Man undrar varför människor som jag någonsin bryr sig om att läsa våra biblar eller verkligen gå i kyrkan regelbundet. För det ärligt förbannar mig av hans aktiviteter; att så lurligt och återkommande lämnar massor av människor precis som mig så blankt förtvivlad och automatiskt mest ständigt i lutningen! ”

 

"Kunde inte hålla med dig mer!" Sa jag tröstande. Men min bekanta avbröt snabbt: "Och redogör för varför jag önskar att jag med säkerhet var död!" "Inte vi alla på någon gång när vi är helt trött på saker som du är?" . ”Men efter en hård drink följt av en god natts sömn ser det vanligtvis mycket bättre ut på morgonen. Det är en säker sak! ”Sa jag ganska optimistiskt.

 

Lade sedan uppmuntrande: "Och dessutom kommer din buss att komma och jag är säker på att du inte vill gå till jobbet hyped på så negativt tänkande! Och förutom att livet efter livet är helt fint där det för närvarande är och du är helt okej där du är! "

 

1910, då Storbritanniens hemsekreterare Winston Churchill bad sina underliggande tjänstemän att överväga att sterilisera och förhindra äktenskap med människor, väsentligen brittiska vita, med medicinska sjukdomar och inlärningssvårigheter, liksom ett betydande antal brittiska lägre klasser i ett specifikt bud på hindra dem från att umgås och, Gud förbjuda, att varje gifta sig i överklasserna eller till och med den brittiska aristokratin som förorenar, var de senare att hända, dessa förment vita överordnade medlemmar av "mästarrasen" med sina distinkta underordnade genetiska egenskaper!

 

Churchill skrev och trodde passionerat att Storbritannien hotades av ”degenerationen av den vita rasen. De "ofarliga" som var koncentrerade bland de fattiga och reproducerade sig snabbare än de "fit", som huvudsakligen hittades bland Storbritanniens över- och medelklasser. ”I sina argument för hans politik och endemiska tänkande Churchill förespråkade hur detta skulle ske.

 

”Regeringen borde utöva positiv eugenik genom skatteincitament till medelklasserna för att få fler barn och negativ eugenik genom åtgärder för att förhindra skapandet av de otänkta!” 1904 utsåg Balfour-regeringen en kunglig kommission för att fråga till ”svagare. Den rapporterade tillbaka 1908 och rekommenderade att vissa kategorier av mentalt otillräckliga skulle fångas in på institutioner. Hemmakontoret var den avdelning som ansvarade för mentalinstitutioner.

 

Efter hans utnämning till hemmessekreterare hade Churchill en broschyr som utökade praxis för ”sterilisering av degenerater” i delstaten Indiana, USA, där sådana åtgärder föreskrevs i lag. Trots den skandalösa domen från Horatio Donkin, medicinsk rådgivare för den brittiska fängelsekommissionen och jag citerar: ”Det verkliga faktum är att ingen knappast försöker sprida doktrin eller stimulera åtgärder i fråga om sterilisering har informerat sig själv om grundläggande grammatik av ärftliga (faktorer) ... resultatet av en arrogation av personer som inte hade något krav på det. ”

 

Churchills svar var att eugenik var avgörande och trots att svårigheter upplevdes då från vissa källor när det gäller genomförandet borde och måste det vara ”framtidens politik. Så att förbannelsen av Storbritanniens svaga sinnen dör med dem! ”Och 1912 sa Winston Churchill i ett memo som han skrev till den dåvarande brittiska premiärministern:” Multiplikationen av Storbritanniens svagare är en mycket fruktansvärd fara för vår lopp". Men vad han egentligen menade var Storbritanniens över- och medelklasser. Och bakom kulisserna och trots Donkins direkta motstånd, fortsatte Churchill fortfarande medvetet och obevekligt sina idéer om sterilisering för den brittiska ”Untermenschen” eller att översätta det ordet mycket använt och älskat av Tredje Rikets nazister, ”Oönskade! ”Så i själva verket slog Churchill sig själv länge och slog samma trumma länge innan någon någonsin hört talas om Adolf Hitler!

 

Tänk nu på att du vita, låga liv brittiska idiot som räntligt röstade honom, enligt en BBC-undersökning, den största levande engelsmännen någonsin. Men du skulle, eller hur? Du är helt dum och helt outbildade idiot! Mindless kalkoner, det verkar uppenbart för mig hur mycket du är, som ivrigt röstar för jul.

 

1911 argumenterade Winston Churchill också övertygande bland sitt parti för tvångsarbetsläger, inte så olikt från vad det tredje riket senare skulle anställa i hela Europa på 1930-talet; det imperialistiska Tyskland hade gjort under sina två brutala holokauser i det som då var Sydvästafrika och, då, en tysk koloni och idag är oberoende Namibia. Holocausts som både föregick och fungerade som ett prejudikat för den i Europa, och som faktiskt utplånade systematiskt 80% av Namibias ursprungsbefolkning. Men ni brittiska brittor skulle inte veta om eller bryr sig något om dessa, eftersom ni lägger så mycket av din tid på att frivilligt manipuleras om de antagna 6 miljoner jider som påstås slaktas i Europas koncentrationsläger under andra världskriget.

 

Medan du antingen absolut ignorerar eller helt omedveten om de miljoner mer som består av Romany-folket, eller zigenare som du nedsätter dem, är de så kallade Rhineland Niggers och andra som också ganska barbariskt utrotades men vars överlevande till detta mycket dagen i februari 2020, nästan åtta decennier efter kriget har slutat, till skillnad från dessa europeiska jider, har inte fått ett öre i kompensation; inte heller har namibierna eller afro-karibéerna och afroamerikanerna under sina århundraden förintelse kallat den transatlantiska slavhandeln. Men hur gillar du det här? David Cameron och hans hustru Samantha, i båda sina personliga rättigheter, får fortfarande miljoner i ersättning för sina egna förfäderna slavplantageägare i Karibien som har med tillkomsten av frigörelse att ge upp sina "chattlar" eller egendom - med andra ord svart hane och kvinnliga tvångsfulla slavar - och som inte bara kompenserades av miljarder pund sterling i dagens pengar utan också hade förankrat att deras framtida ättlingar på liknande sätt skulle kompenseras.

 

Och det är så en svag, vit privilegierad hypokritisk jävel som David Cameron och de andra som honom med en mantra som tappas av dig vit, skadlig låglivskum helt öppet kan hävda att du inte har något ansvar att betala någon ersättning alls till svarta ättlingar till den transatlantiska slavhandeln, eftersom du inte gjorde dem till slavar och det hände ”för länge sedan, kom inte ihåg att båda uppsättningarna av mina morföräldrar faktiskt visste och hade en nära relation med sina egna morföräldrar som föddes till slaveri i Barbados, så medan det är ur dina sjuka vita sinnen är det INTE historia för personer som jag! Ändå sjukt tänker du, din parti, att det är helt okej för David och Samantha Cameron att dra fördel av den barbariska behandlingen av samma svarta människor. Rödhårig avskum eller vad, gillar dig!

 

Och Churchills illamående utnyttjande slutade inte med uppenbarelserna från honom i de föregående styckena som jag har skrivit om honom och som kan och säkerhetskopieras av oåterkallelig information. För koncentrationslägren, så älskade av tyskarna, utformades av Winston Churchill under hans kampanj i Sydafrika. Så gå kolla in det för er själva, dumbos!

 

Men den så kallade "brittiska bulldoggen" hyllades som den största engelsmannen någonsin - och snarare som Boris Keymal, alias Johnson, du dumma plebeier som glömmer hans amerikanska rötter och er själva en del av den brittiska allmänheten som Winston Churchill, precis som Enoch Powell, avskräckt noggrant, men som alla deras sortar bryr sig inte om att använda när de behöver - och ingenting har förändrats 2020 - och hävdar att Winston Churchill var en besegrare av nazisterna och en mästare för demokrati? Ganska skrattligt att han verkligen hatade indier och svarta; lovordade folkmordet i Australiens aboriginer och Nya Zeelands maorier såväl som de andra inhemska globala icke-vita människorna. Älskade eugenik, gjorde Winston, delade samma rasistiska och vita överlägsenfilosofi som tyska och andra europeiska nazister, men motsatte sig Tyskland endast för att han felaktigt trodde att Tyskland ville ersätta det brittiska imperiet som Winston var en passionerad och fixerad beundrare och supporter. När Tyskland egentligen bara var intresserad av att kontrollera Europa.

 

Dessutom var Winston Churchill en stark förespråkare för giftgas, speciellt av den Zyklon B-typ som nazisterna använde i deras Europa-omfattande koncentrations- och dödsläger som efter andra världskriget är bekvämt glömda att det såldes till Tyskland och dess nazistiska Axis allierade av amerikanerna. VD för det huvudsakliga företaget som ansvarade för dessa mycket lönsamma och kommersiella transaktioner var farfar till George W. Bush. Den andra farfar till hans var Tredje Rikets bankir! Men dessa sjuka amerikanska, brittiska och andra vita europeiska hycklare i efterdyningarna av andra världskriget är alla nu entusiastiskt pro-europeiska ”judar” eftersom de vet att de har pengarna; men abysmalt inget sådant problem för de många fler miljoner Romany och andra helt orättfärdiga Untermenschen ”offer för Europas, och inte bara Tysklands, vita nazister, fascister och sjuka eugenikister!

 

Och låt oss inte glömma i hela denna Winston Churchills grossistutrotning av kurderna i Mesopotamia, nu känd som Irak, med giftig gas som han specifikt beordrade att användas och anställde RAF för att utföra sina folkmordskommandon. Och detta långt innan Saddam Hussein, som rutinmässigt är tappad av Storbritanniens och dess politiker på alla sidor för att påstås göra samma sak mot kurderna, föddes till och med. Men medan Saddam Hussein är vitrioliskt demoniserat, är Winston Churchill, i markerad och rasistisk kontrast, enormt lejoniserad av samma vita låglifter!

 

Att likna ursprungsbefolkningar i det globala söderna som "ociviliserade vilde" Winston Churchill såg inget fel i grossisters utrotning och folkmord på sådana människor och uppmuntrade aktivt att det var relevant för den överlägsna och "mästare Race" vita mannen och kvinnan - den senare som en eftertanke eftersom han också var en hård misogynist! Så i Storbritannien har vi kommit hela cirkeln, om Storbritannien verkligen någonsin flyttat bort, med dagens lågliv som gillar idiotiska kalkoner vet bugger allt om deras historia eller till och med sin egen existens. Totala prats som precis som Storbritanniens nuvarande "användbara idioter" av curry-svullande och asiatisk variation som hemmasekreteraren Priti Patel och kansler Sajid Javid som båda har medvetet tagit på sig sin vita mans servila roller så oklanderligt att de till och med har gått till fullo längden på att avla ut sina asiatiska egenskaper. Titta bara på vem de har valt som makar! Vita, naturligtvis! Eugeniker Winston Churchill måste skrika i helvetet Eftersom han inte kunde tåla asiat! Tjänar dig Dumbo vit, mamma - rätt!

 

© Stanley V. Collymore

13 februari 2020.

Share this post
Repost0

comments