Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
February 13 2020 4 13 /02 /February /2020 17:31

 

Av Stanley Collymore

 

La meg gjøre det rikelig klart! Det var ingenting eksternt bedårende, det er fremdeles ikke det, og vil aldri handle om Winston Churchill: og hvem som mer korrekt skulle bli referert til som Winston Jerome, og med all logikk bærer jomfruen til hans sosiale amerikanske mor som var over tre måneder gravid med ham da hun giftet seg med en absolutt beskyttet med sin Randolph Churchill, som hun aldri elsket, og før deres ekteskap, og betydelig like godt etter det, hadde flere elskere enn den plebeiske "Untermenschen" som sønnen Winston lærte i sin eugenikkfiksering til avsky så mye, hadde varme middager!

 

Men mest utvetydig, fullstendig og intenst klar over Storbritannia som jeg gjør, og selv om jeg ikke er noen eugenikist eller noen gang vil finne meg selv som en, ønsker jeg ikke desto mindre helhjertet og rungende at den ene tingen Winston Churchill klarte å gjøre rett - akkurat som en ødelagt klokke eller klokke med hensyn til rett tid hver dag - er at hans veldig forankrede eugenikistiske oppfatninger og politikk faktisk ikke ble realisert. For hadde de fått lov til å gjøre så mange av den skadelige lavlivskum som nå åpent kryper ut av Storbritannias treverk i dag, ikke ville være i live eller til og med blitt født, verken ville foreldrene, besteforeldrene eller rasen til det ukjent farlige kullet med tilsvarende skjebne å bli nedslått, pedagogiske halvkuler og de intellektuelt utfordrede jævler som de dessverre bringer inn i denne verden for tiden. Fullendte skvaller som da har den rene modighet og skallet ansikt hykleri for latterlig å anklage de som har økonomisk og på alle andre positive tenkelige måter tvang, til og med frivillig og altruistisk på flere ganger støttet Storbritannia økonomisk og til og med militaristisk i sin imperialistiske internecine kriger med andre syke og likte hvite europeere, som "innvandrerkrøtter". Sinneløse i ekstremiteter siden det overveldende flertallet av dette britiske “Untermenschen” -partiet i seg selv er de utrullende fordelene av et skjevt britisk dolesystem!

 

Snakk om potten som kaller kjelen Svart! Og dessuten er det ingenting i Storbritannia som du kaller dine egne som realistisk tilhører deg. Siden praktisk talt alt Storbritannia har, enten er blitt svindlet eller barbarisk stjålet fra de menneskene som du vitriolisk og mest forferdelig velger å urettferdig “forakte”, og i all alvor, det eneste av noen ekte urfolksinteresse som kan betegnes som britisk eller mer passende engelsk er Magna Charta Alt annet fra de såkalte britiske kronjuvelene og spesielt slik at den nubiske diamanten helt ned til gjenstandene i Storbritannias museer og private samlinger er stjålet eiendommer. Så selv om jeg ikke har noe som helst felles med Winston Churchill eller hans ekteskap, gjør jeg ikke desto mindre dypt og unapologetisk angrer på at Winston ikke klarte å utføre sin eugenistiske tro og politikk mot det selv han den gang absolutt visste å være hvite britiske lavløfter!

 

På det lokale busstoppet mitt og ventet på den planlagte morgenbussen jeg normalt tar på den vanlige reisen til favorittbiblioteket mitt, løp jeg inn i et mangeårig kvinnelig bekjentskap av meg. “Hvordan går det med deg?” Jeg spurte henne samtale og høflig, som det er vanlig rekkefølgen på det å hilse på mennesker som man egentlig kjenner. “Så, altså!” Svarte hun dispassant. Så la han ganske robust til: "Jeg skulle ønske at han raskt skulle få tak i det med, og stoppe sin irriterende stalling!" Legger til tvers: "For det han uvettig gjør er å gradvis og forferdelig drepe meg, når jeg ærlig talt foretrekker å foretrekke det var helt ferdig og støvet, og helt sikkert endelig over! ”

 

"Beklager?" Jeg ba forsiktig om unnskyldning. "Men jeg er ikke sikker på at jeg faktisk vet hva du mener!" "Jeg henviser til ham der oppe!" Forklarte min bekjente og pekte kraftig himmelsk mens hun snakket. "Hvem er visstnok ment for å styre universet og i ferd med å gjøre det så fornuftig å passe på mennesker som meg som ikke spør mye om ham, men som sådan, alltid befinner oss i bunnen av dyngen når det gjelder alt?"

 

"I så fall bør du personlig ha et stille ord med ham og gi ham beskjed om hvordan du definitivt føler deg," svarte jeg humoristisk og prøvde mitt beste for å beherske den større munterheten som kom i brystet. Imidlertid hadde min dårlige bekjentskap tydeligvis gjort det jeg gjorde subtilt. "Klart ikke noe problem for deg," sa hun ganske eksplisitt.

 

Legger grublende til: "Men det er ingen liten sak for meg; ham som den allmektige faren og resten av det! Gjør at man lurer på hvorfor mennesker som meg noen gang gidder å lese bibelen eller faktisk gå i kirken regelmessig. For det gjør meg ærlig talt av disse aktivitetene hans; som etterlater og tilbakevendende forlater masser av mennesker akkurat som meg så blatant fortvilet og automatisk mest konstant i svøpet! ”

 

"Kunne ikke være enig med deg mer!" Sa jeg trøstende. Men min bekjente avbrøt raskt: "Og forklarer hvorfor jeg skulle ønske at jeg helt sikkert var død!" "Gjør ikke vi alle sammen på et eller annet tidspunkt når vi er lei av ting som du er?" Spurte jeg frimodig . "Men etter en stiv drink etterfulgt av en god natts søvn ser den vanligvis langt bedre ut om morgenen. Det er en sikker ting! ”Sa jeg ganske optimistisk.

 

Så lagt til oppmuntrende: "Og dessuten kommer bussen din, og jeg er sikker på at du ikke vil gå på jobb, hypet opp på så negativ tenking! Og foruten det etterlivet er helt fint der det for tiden er, og du er helt ok i det hele tatt der du er! ”

 

I 1910 ba Storbritannias hjemmesekretær Winston Churchill sine underbyggende myndigheter om å vurdere å sterilisere og forhindre ekteskap med mennesker, i hovedsak britiske hvite, med medisinske sykdommer og lærevansker, så vel som betydelig antall britiske lavere klasser i et spesifikt bud på hindre dem i å omgås, og Gud forby, alle som gifter seg inn i overklassen eller til og med det britiske aristokratiet som forurenser, var det sistnevnte som skulle skje, disse antok hvite overordnede medlemmene av "Master Race" med sine særegne underordnede genetiske egenskaper!

 

Churchill skrev og trodde lidenskapelig at Storbritannia ble truet av ”degenerasjonen av den hvite rasen. De "uegenskapelige" som var konsentrert blant de fattige og reproduserte seg raskere enn de "fit", som hovedsakelig var å finne blant Storbritannias over- og middelklasser. "I sine argumenter om hans politikk og endemiske tankegang tok Churchill til orde for hvordan dette skulle bli ferdig.

 

"Regjeringen bør praktisere positiv eugenikk gjennom skattemessige insentiver til middelklassen for å få flere barn og negativ eugenikk gjennom tiltak for å forhindre fremvekst av de uegnet!" I 1904 utnevnte Balfour-regjeringen en kongelig kommisjon for å forhøre seg om de "svake sinnene". Den rapporterte tilbake i 1908 og anbefalte at visse kategorier av mentalt utilstrekkelige skulle holdes tvangsmessig på institusjoner. Hjemmekontoret var avdelingsansvarlig for mentale institusjoner.

 

Etter utnevnelsen som statssekretær hadde Churchill en brosjyre som utviste praksis med "sterilisering av degenerater" i staten Indiana, USA, der slike tiltak ble nedfelt i loven. Til tross for den skårende dommen fra Horatio Donkin, medisinsk rådgiver for den britiske fengselskommisjonen, og jeg siterer: "Det virkelige faktum er at ingen knapt som prøver å forplante læren eller stimulere til handling i steriliseringsspørsmålet, har informert seg om grunnleggende grammatikk av arvelige (faktorer) ... resultatet av en arrogasjon fra personer som ikke hadde krav på det. ”

 

Churchills svar var at eugenikk var viktig, og til tross for vanskeligheter som den gang ble oppstått fra noen kilder, med hensyn til gjennomføringen, burde og må det være ”fremtidens politikk. Slik at forbannelsen av Storbritannias svake sinn vil dø sammen med dem! ”Og i 1912 sa Winston Churchill i et notat som han skrev til den daværende britiske statsministeren dette:“ Multiplikasjonen av Storbritannias svake sinn er en veldig forferdelig fare for vår løp". Det han egentlig mente var Storbritannias over- og middelklasse. Og bak kulissene og til tross for Donkins direkte opposisjon, fortsatte Churchill fortsatt ivrig og nådeløst med sine ideer om sterilisering for den britiske ”Untermenschen” eller å oversette det ordet veldig brukt og elsket av Det tredje rike-nazistene, ”Uønskede! ”Så i hovedsak slo Churchill seg lenge lenge den samme trommelen lenge før noen noen gang hørte om Adolf Hitler!

 

Tenk på at du hvite, lave, britiske moroner som oppriktig stemte ham, ifølge en BBC-avstemning, den største nålevende engelskmannen noensinne. Men det ville du, ikke sant? Du absolutt svak og fullstendig utdannet idiot! Sinneløse kalkuner, det ser ut til å være mye for dere som stemmer iver for jul.

 

I 1911 argumenterte Winston Churchill også overbevisende blant hans parti for tvangsarbeidsleire, ikke så ulik det Tredje Riket senere ville ansette over hele Europa på 1930-tallet; imperialist Tyskland hadde gjort i løpet av sine to brutale holokauser i det som den gang var Sørvest-Afrika og den gangen en tysk koloni og i dag er uavhengig Namibia. Holokauser som både gikk foran og fungerte som en presedens for den i Europa, og som faktisk utslettet systematisk 80% av Namibias urbefolkning. Men dere lave liv, briter, vil ikke vite om eller bry seg om noe av disse, da du bruker så mye av tiden din på å bli villig manipulert om de antatte 6 millioner jødene som angivelig ble slaktet i Europas konsentrasjonsleire under andre verdenskrig.

 

Selv om de enten absolutt ignorerer eller ellers er helt glemme for de millionene flere som består av Romany-folket, eller sigøynere som du nedsettende henviser til dem, såkalte Rhineland Niggers og andre som også var ganske barbarisk utryddet, men hvis overlevende til dette veldig dagen i februar 2020, nesten 8 tiår etter at krigen er avsluttet, i motsetning til disse europeiske jødene, har ikke fått en krone i erstatning; heller ikke namibiere eller afro-karibéer og afro-amerikanere i sine århundrer lange Holocaust kjent som den transatlantiske slavehandelen. Men hvordan liker du dette? David Cameron og hans kone Samantha, i begge deres personlige rettigheter, mottar fortsatt millioner i erstatning angående sine egne forfedres slaveplantasjeeiere i Karibia som har hatt anledning til frigjøring for å gi fra seg "chattels" eller eiendom - med andre ord svart hann og kvinnelige tvangsfuldførte slaver - og som ikke bare ble kompensert med milliarder av pund sterling i dagens penger, men også hadde det nedfelt at deres fremtidige etterkommere på lignende måte ville bli kompensert.

 

Og det er slik en mest sjofel, hvit-privilegert hyklerisk jævel som David Cameron og de andre som ham med et mantra tutet av din hvite, uredelige lavlivskum helt åpenlyst kan opprettholde at du ikke har noe ansvar for å betale noen erstatning i det hele tatt til svarte etterkommere av den transatlantiske slavehandelen, som du ikke gjorde dem til slaver, og det skjedde “for lenge siden, husk ikke at begge settene til besteforeldrene mine faktisk kjente og hadde et nært forhold til sine egne besteforeldre som ble født i slaveri i Barbados, så mens det er ute av dine syke hvite sinn, er det IKKE historie for personer som meg! Likevel er det sykelig å tenke, partiet ditt, at det er helt greit at de som David og Samantha Cameron drar fordel av den barbariske behandlingen av de samme svarte menneskene. Vattende skum eller hva, liker deg!

 

Og Churchills kvalmende utnyttelse endte ikke med avsløringene av ham i de forrige avsnittene jeg har skrevet om ham, og som kan og støttes av ubestridelige data. For konsentrasjonsleirene, så elsket av tyskerne, ble utviklet av Winston Churchill under kampanjen hans i Sør-Afrika. Så sjekk det ut selv, dere dumbos!

 

Likevel hylles den såkalte "British Bulldog" som den største engelskmannen noensinne - og heller som Boris Keymal, alias Johnson, du dyster plebeiere som lett glemmer hans amerikanske røtter og dere selv en del av den britiske offentligheten som Winston Churchill, akkurat som Enoch Powell, avskrekket grundig, men som all slags ikke har noe imot å bruke når de trenger å - og ingenting har endret seg i 2020 - og påståelig påstå at Winston Churchill var en nederlag for nazistene og en mester for demokrati? Ganske latterlig det egentlig, da han hatet indianere og svarte; lovsatte folkemordet i Australias aboriginer og New Zealands maorier, så vel som de andre urfolk globale, ikke-hvite. Elskede eugenikk, gjorde Winston, delte den samme rasistiske og hvite overordnede filosofien som tyske og andre europeiske nazister, men var motstander av Tyskland utelukkende fordi han feilaktig trodde at Tyskland ønsket å erstatte det britiske imperiet som Winston var en lidenskapelig og fikset beundrer og tilhenger. Da faktisk Tyskland bare var interessert i å kontrollere Europa.

 

Videre var Winston Churchill en sterk forkjemper for giftgass, spesifikt av Zyklon B-typen som ble brukt av nazistene i deres europeiske konsentrasjons- og dødsleirer som etter andre verdenskrig glemmes glemt at den ble solgt til Tyskland og dens nazistiske allierte av amerikanerne. Administrerende direktør for det viktigste selskapet som var ansvarlig for disse svært lønnsomme og kommersielle transaksjonene var bestefaren til George W. Bush. Den andre bestefaren til hans var Det tredje rikets bankmann! Men disse sykeliggjorte amerikanske, britiske og andre hvite europeiske hyklere i kjølvannet av andre verdenskrig er alle nå entusiastisk pro-jødiske europeiske ”jøder”, fordi de vet at de har pengene; men avgrensa overhode ingen bekymring for de mange flere millioner Romany og andre fullstendig uberettigede Untermenschen ”ofre for Europas, og ikke bare Tysklands, hvite nazister, fascister og syke eugenikister!

 

Og la oss ikke glemme i hele denne Winston Churchills engrosutryddelse av kurderne i Mesopotamia, nå kjent som Irak, med giftig gass som han spesifikt beordret til å bli brukt og benyttet RAF til å utføre sine folkemordskommandoer. Og dette lenge før Saddam Hussein, som rutinemessig er kastet av slike som Storbritannia og dens politikere på alle kanter for angivelig å gjøre det samme med kurderne, ble til og med født. Men mens Saddam Hussein er vitriolisk demonisert, blir Winston Churchill i markert og rasistisk kontrast enormt løve av disse samme hvite lavliftene!

 

Å likne urfolk i det globale sør som "usiviliserte villmenn" Winston Churchill så ikke noe galt i grossistutryddelsen og folkemordet til slike mennesker og oppmuntret aktivt til å være relevant for den overlegne og "mester Race" hvite mannen og kvinnen - sistnevnte som en ettertanke da han også var en hard misogynist! Så i Storbritannia har vi kommet hele kretsen, hvis Storbritannia virkelig flyttet bort i det hele tatt, med dagens lavlifter som liker idiotiske kalkuner vet bugger alt om deres historie eller til og med deres egen eksistens. Totalt prats som akkurat som Storbritannias nåværende "Nyttige idioter" av karri-svulmende og asiatisk variasjon som Hjemmesekretær Priti Patel og kansler Sajid Javid, som begge på en overbevisende måte har påtatt seg sin hvite manns servile roller så upåklagelig at de til og med har gått fullstendig lengden på å avle ut sine asiatiske kjennetegn. Bare se på hvem de har valgt som ektefeller! Hvite, selvfølgelig! Eugeniker Winston Churchill må skrike i helvete, ettersom han ikke tålte asiat! Serverer deg Dumbo-hvit, mor-til-rett!

 

© Stanley V. Collymore

13. februar 2020.

Share this post
Repost0

comments