Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
January 24 2020 5 24 /01 /January /2020 13:00

 

Av Stanley Collymore

 

Så de britiske såkalte MSM-baronene, deres overgivende,

sosial-klatrende minions, kombinert med de dumme

og enormt biologisk jævel produsert plebeisk

avskum som lovfester dem; i tillegg i alt

dette deres ikke-hvite, nyttige idiot

Asiater assiduously, og i det mest kalkulerte

samt rasende incestuøse vilkår avl ut sitt naturlige

fysiske og mørkhudede pigmentering, så vel

som de er kvalmende replikere og tilsvarende

hjerne-døde servile House Nigger-

assistenter alle tenker at de må ondsinnet

og gjerne mobbet, ta deres fikserte

hater og inngrodd rasisme på Harry

og Meghan for, i detractors deres

syke og loutish sinn, bringe

vanære og ydmykelse på

the, oh so over styret

og hederlig siviliserte,

så-kalt britisk

kongefamilie

 

Som jeg øyeblikkelig og unapologetisk sier, det kanskje

du burde virkelig ta hatet ditt og faktisk giftig

ødeleggelse av Harry for ham som gifter seg med Meghan,

itydelig kontrast til dette ganske perverse lovfeiring av

og sinnssykt gytende på kongefamilien din ute

på den fortsatt opphøyede, H.R.H Prins Andrew

og andre diehard senghoppingentusiaster

i det antatt virtuøst eksklusivt

kongefamilie, og villely inkludert

Harry er uvettig, overfladisk

og helliggjørende søsken.

 

For hvordan, mens med deres mange kortsurrogater og

forskjellige etterfølgende minions, deres massivt

støttende bedriftens MSM-baroner og resten

av dem det hele individuelt eller samlet ville jeg

personlig gjort ikke engang bli fristet til nedlatende

piss på dem er de alle ganske motbydelig dekker

opp, stort sett så, kriminaliteten til et barn

molester ensconced i dette tilsynelatende

august og guddommelig kommando

kongelig familie; og derav i min glede

sinn og objektiv beregning er

blant volumet av effektive

bekreftelser og imponerende

grunner til at Meghan og

ektemann, prins Harry

er ganske glade for

være å forlate

giftig Stor-

britannia

 

© Stanley V. Collymore

22. januar 2020.

 

 

Forfatterens merknader:

Harry og Meghan må være fri til å velge sin skjebne og ikke bli dømt av noen etter deres valg. Følgelig, hvis de velger å være lykkelig borte fra det offentlige øyet, bør valgene deres respekteres av alle, inkludert den britiske offentligheten. Akkurat som du skulle ønske når det gjaldt å ta din egen personlige avgjørelse angående ditt private liv.

 

Problemet her er imidlertid, og en kunstig og ondsinnet piskes opp og orkestreres av forankrede hykleriske, klassefikserte, maktgrepende mediebaroner, deres sykofantiske, sosial-klatrende, ustanselig mobbing, misogynistiske, likemente rasistiske og inured psykopatiske minions; de imbeciliske og groteske untentiliserte privilegerte elitene i Storbritannia som kronisk forsteinet av fremveksten av et virkelig meritokratisk samfunn, og til og med det verste for dem å måtte realistisk leve i en, har alt selvbetjenende og fullstendig praktisk for dem med hensikt å slå sammen hensiktsmessig med de svake, pedagogiske dumme ned og på samme måte transparente intellektuelt utfordrede, moroniske plebeiere som angriper Storbritannia, men som under normale omstendigheter disse toffene og sosiale klatrerne forkaster instinktivt og acerbisk, til kollektivt, og heller asininely, blir eksperter over natten på Prince Harry og kona Meghan, og spesielt så Harry og Meghans relevante resonnement og fornuftige beslutning om å slutte med den britiske kongefamilien og det giftige, rasistiske Storbritannia.

 

Gjør det på en intelligent måte mot det vitrioliske bakteppet av den skjellsettende, utpreget rasistiske og den helt uberettigede vilifiseringen som de rutinemessig og konsentrert har mottatt, og praktisk talt nonstop, bare for å være en veldig forelsket, blandet rase ekteskapsdel ​​av den britiske kongefamilien ; latterlig oppfattet av disse hjerneløse kritikerne av Harry og Meghan: en blandet rase, men av disse inngrodde rasistenes giftige påstander en svart kvinne, innenfor dens rekker. Eller som den hvite rasisten Melanie McDonagh skrev i tilskueren: “Åpenbart, for sytti år siden ville Meghan Markle vært den typen kvinne prinsen ville hatt for en elskerinne, IKKE en kone! Hvem elskerinne i det siste så vel som for tiden har Melanie McDonagh vært eller er? Ettersom hun ser ut til å være godt kjent med dette temaet

 

Melanie McDonagh fortsatte så videre i sin hatfylte artikkel, der hun sa: “Ting har forandret seg. Hun (Meghan Markle) vil nå være apotheosen for foreningen av showbiz og kongelige, med et strålende datterselskap av relasjoner. ”Andre medier har selv obsessivt fremhevet at Meghan Markle ble skilt og er biracial, som om disse fasettene i seg selv er hindrer å være i den britiske kongefamilien.

 

Likevel, når disse mediene og deres tilhengere er riktig merket eller utfordret som rasistene som de er, er deres fiendtlige, men alltid overbevisende respons, å anklage sine gyldige kritikere for å spille racerkortet, mens de idiotisk hevder seg selv som et forbilledlig ikke-rasistisk, åpenlyst innbydende og omfattende tolerant samfunn britene er, og på samme måte er deres nasjon Storbritannia!

 

Så jeg foreslår, som alle andre fornuftige og intelligente mennesker, at i stedet for deg skikkelig og ondsinnet å fortrenge Meghan Markle og berolige prins Harry for å ha henne som hans valg for kone, hvorfor gjør du ikke i stedet, mye av deg, et langt, hardt blikk på dine egne liv, selvopplagt patetisk i det ekstreme i mange tilfeller der du er opptatt av, før du dumt og verdiløst begynner å gi uttrykk for dine ganske syke og kronglete meninger om andre som du åpenbart aldri har møtt, er usannsynlig noen gang å gjøre det, og vet absolutt ikke! Som prins Harry og Meghan Markle for eksempel! Forutsatt at du selvfølgelig er intelligent eller fornuftig i stand til å følge slike relevante råd eller gjøre noe konstruktivt om det.

 

Men det er ikke en utfordring som mange av dere ønsker å ta. Siden du hoppet på en foragt rasistisk og misogynist bandwagon der du på tvers av hverandre gjør alt for å bli kvitt våre ambisiøse, frisinnede og livlige unge kongelige som Harry og Meghan, har du og dine manipulerende helliggjørte kongelige domstoler, dupliserte mediebaroner, selvbetjente privilegerte eliter og resten av det forurensede britiske avskummet kan så lykkelig erstatte dem med noen med lenker til en milliardærpedofil. For ærlig talt, det er den uekte verden som mye av din slags liker og lever i. Så i utgangspunktet passer du på en av dine egne!

Share this post
Repost0

comments